Вслід за Дрогобичем, у Трускавці планують відкривати продуктовий ринок, але спершу його перевірять на готовність приймати відвідувачів в теперішніх карантинних умовах.
8 травня особисто проінспектує трускавецький ринок керівник управління Держпродспоживслужби на Дрогобиччині Олександр Загорський, - повідомляє Трускавецька міськрада.
Вже звичними головними умовами роботи підприємства є дотримання протиепідемічних заходів.
Зокрема, стежитимуть за дезінфекцією приміщень, забезпеченням соціальної дистанції, наявність антисептиків, масок чи респіраторів тощо.
Адміністрація ринку повідомляє, що ринок готується до оперативної діяльності з урахуванням вимог МОЗ України, щоб уникнути ситуацій, які мали місце в сусідніх містах під час відкриття ринків в умовах карантину.
Дрогобич
7 травня, у Дрогобичі відновлено роботу овочевої частини центрального ринку. Напередодні там провели всі необхідні дезінфекційні заходи, які проводитимуть щоденно кілька разів на день, - інформує Дрогобицька міськрада.
Впускають на ринок через один вхід. При вході покупцям вимірюють температуру, стежать за наявністю масок чи респіраторів.
Запрацював і м`ясний павільйон на площі Малий ринок. Підприємці, яких у м'ясному павільйоні працює 22, до кінця завершення карантину працюватимуть почергово: 11 підприємців одного тижня та 11 – іншого.